woensdag 7 maart 2018


Ik kwam “ze” tegen!

Nicole, Geert en Hanneke, die kwam ik tegen. Zomaar, alle drie tegelijk. Echt leuk om ze nog even te spreken voordat ze aan de grote reis naar Bangladesh gaan beginnen. De vertrek datum komt dichterbij; volgende week donderdag is het al zo ver. Ik wilde nog wel even wat van ze weten! Zijn ze al klaar voor de reis? Wat gaat er als eerste in de backpack? Wat verwachten ze van de reis?

Geert gaf aan, dat nu de vertrekdatum dichterbij komt, het pas echt begint te leven. Helemaal nu ze als reistrio bij elkaar zijn! Als eerste gaat zijn camera in de tas! Hij hoopt tijdens de reis veel inspiratie op te gaan doen, veel daadwerkelijk ook te kunnen DOEN op de centra en veel mensen gericht te helpen.

Bij Hanneke is het besef er nog niet helemaal dat ze gaan. Maar ze heeft ondanks dat de Lonely Planet en haar paspoort al in haar tas zitten! Ze verwacht vooral veel lol te gaan beleven met elkaar én nu komt het: ze gaat deze reis bedenken en uitzoeken hoe je jute zacht krijgt zodat het katoen kwaliteit heeft om lakens van te maken en er daarna alle hotels van de wereld mee te voorzien! Zo! Dit is wat ze onder andere gaat doen dan hè.

Nicole heeft eigenlijk twee backpacks nodig want er zit er al één vol met kadootjes voor alle oude bekenden die ze daar weer gaat zien en kindjes die ze tegen gaat komen! Haar reisverslag dagboek zit daar dan nog bovenop met op de eerste pagina het telefoonnummer van…Shourove! Haar BBFF. (Best Bangladesh Friend Forever) Nicole kijkt uit naar een emotioneel weerzien en naar goede gesprekken met iedereen. Ze is zelf ook weer ouder en wijzer geeft ze trots aan  😊 en hoopt daarmee daar ook veel te kunnen brengen. En samen met de mensen op de centra te kijken wat er met sponsorgeld kan worden gedaan.

Erg leuk om hun plannen te horen! De kriebels om mee te gaan, gaan hierdoor niet weg, zeg maar. Maar ik vind het fijn om te zien dat Nicole deze twee fijne reisgenoten heeft…dat komt wel goed.
We kunnen ze gelukkig volgen want ze hebben beloofd elke dag ons, jou, jullie een update te sturen via facebook en de website! Gaaf!

O ja en voor dat ik het vergeet: 

Donaties zijn nog steeds welkom!
Stichting In de bres voor Bangladesh NL47RABO0118111841

যাত্রা শুভ  Nicole, Geert en Hanneke!
Groet, Els
Geen opmerkingen:

Een reactie posten