zondag 18 maart 2018


Zaterdag 17 maart 2018

Vanochtend zijn we vanuit het hotel richting old Dhaka gelopen. Warm maar te doen. Alle winkeltjes links en rechts het drukke verkeer en de vele vriendelijke mensen.
Vanaf het restaurant waar we iets gingen drinken een mooie foto gemaakt van het verkeer beneden. Daarna met de rickshaw door old Dhaka naar Lalbagh fort. Hier waren Geert en ik al eerder geweest met Matthies en Els. Maar in mijn beleving was het nu groter er was ook een klein museum en een mooie tuin.
Naast ons een straatjongetje wat niet van onze zijde wilde wijken nadat hij cola had gekregen. Bleken wij een grotere attractie dan het rode fort!
Verschillende Bengalen wilde met ons op de foto. En vroegen uit welk land we kwamen.
Na de lunch zijn we via Hindustreet naar the Pink palace gegaan.
Hindustreet was een totaal andere beleving. Feestelijke slingers, gekleurd poeder, instrumenten en tempels.
Daarna nog net voor het donker ging worden, want dat is al vroeg, bij Pink Palace naar binnen. Vrijdag en zaterdag is het hier weekend dus vandaag was het hier nog erg druk. En je raad het al. Als je eenmaal met een iemand op de foto gaat dan willen ze allemaal. Geen grap, ieder van ons is wel 15x op de foto gegaan. Soms even snel of soms met een Engels praatje. Hanneke ontmoete twee nieuwe  vriendinnetjes. Hierover later vanuit haar meer....
`s Avonds komt Shourove naar ons hotel. Een fijn weerzien na een lange tijd!
Morgen nog een half dagje Dhaka en dan op de boot. Hier slapen we  ook een nachtje dus dan geen update op Facebook. Na de boot gaan we naar Rishilpi een van de twee sponsor projecten!

Nicole
Geen opmerkingen:

Een reactie posten