donderdag 5 mei 2005

Dag 5: Aan het werk


Het was vandaag de eerste werkdag.
Net als voor deze Gekko's!
Jan is de hele dag in de werkplaats geweest en heeft aan zijn vogel gewerkt. Hij heeft zich verbaasd over het werktempo en dat ze hier niet zweten ondanks de hitte (40+).
Hij werd high van de thinner, verf en lijm lucht,(Arbo onbekend). Hij is vandaag extreem vrolijk.
De dames zijn op school aan het werk geweest, vooral mobiels opgehangen en zichzelf laten aanstaren door de kinderen, verder nog niet tot wat gekomen....effe wennen voor beide partijen.

Ik ben vandaag op de fysio aan het werk geweest, samen met mijn Italiaanse collega Valentina. We hebben een jongen met een onbehandelde dwarslaesie van 3 jaar geleden aan het lopen gekregen met een looprekje en wat kunst en vliegwerk, door alleen maar zijn voeten op te zwachtelen en een spalk om zijn knieen, voor ons een oud truukje. Hij was zo blij dat hij niet meer wilde gaan zitten....

's Middags heb ik de scholing op het laatste moment veranderd aan het (erg lage) niveau van de fysio’s, nu was het puur praktisch gericht. Ik had goede bijval van Nicole en Valentina. Het belangrijkste was dat de fysio’s erg blij waren met de les.
De komende dagen volgen er meer op dezelfde manier.

Nicole is druk aan het schrijven in haar “ klein rode boekje” wat er nog veranderd moet worden, maar ook wat er nog niet helemaal was nagekomen of in haar ogen beter kan. Hier is ze erg duidelijk en direkt in naar de Rishilpi staff. Ze luisteren erg goed naar haar.
We hebben hier elke dag onweer met storm, erg spectaculair......hier zijn de meningen overigens erg over verdeeld.........

We hebben hier nog geen tv of krant gezien dus we zijn wat wereld vreemd aan het worden, net als de gemiddelde Bengaal.

O ja, we hebben allemaal 3 of 4 vriendjes op onze kamer.....gekko’s...goed tegen de muggen.

groet Andrew en Jan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten