zondag 1 april 2018

Donderdag 29 Maart 2018
Vandaag afscheid nemen van Banchte Shekha. Wat een lieve mensen toch allemaal. Shourove mijn grote vriend al vele jaren. Angela Gomes, de Bengaalse dame die onze harten heeft gestolen met haar prachtige verhalen en alles wat ze bereikt heeft. De p.a. (personal assistent) van Angela, Margret. Die ons voor vertrek nog de dvd van Angla's levensverhaal gaf. Waar Angela bescheiden als ze is, het helemaal niet mee eens was. Ook de fysio assistent en de onderwijzeres van het speciale onderwijs klasje stonden daar. En Zico het doofstomme hulpje van het guesthouse wat alles voor ons regelde en altijd vrolijk was.

Vrijdag 30 Maart 2018
Vrijdag zijn we in Dhaka en zoals Geert zegt: even afschakelen. We gaan even ontspannen in de Dutch club. En kijken samen terug op een twee heerlijke weken. Geert zijn mooiste moment was dat de kindjes opstonden met hun moeder om trots te vertellen wat ze bereik hadden in de periode dat ze voor therapie kwamen bij Banchte Shekha.
Hanneke vond alles zooo mooi.
Ik had niet gedacht dat ik zo emotioneel zou zijn. Zoveel momenten van ontroering. Genoeg inspiratie om door te gaan.

Daar waar ik kan ga ik Hanneke helpen. Want hoe mooi is het om Bengaalse producten in Nederland te kunnen verkopen en de vrouwen in Bangladesh te kunnen steunen.
Natuurlijk ga ik ook Geert en Maartje steunen met de  rally die ze gaan rijden voor de waterpomp in het arme vissersdorp en de  zonnecollectoren voor het revalidatie centrum  (graag boerbalvers rally like en volgen op Facebook) Samen met Els, Hanneke en Geert gaan we stichting tot Anbi te maken voor de donaties die plaats gaan vinden. Ook hopen we weer nieuwe giften te gaan werven. Als het lukt ook bij bedrijven en/of scholen.

Genoeg te doen dus!

Nu afscheid van het warme Bangladesh of naar de koude lente in Nederland.

Lieve groet van ons allen het was een pracht reis.


Nicole


Geen opmerkingen:

Een reactie posten