zaterdag 27 februari 2021

20 jaar `in de bres voor Bangladesh`

20 jaar `in de bres voor Bangladesh`!

Al 20 jaar springt Nicole in de bres: in de bres voor Bangladesh!

Dat mag gevierd worden. En met haar 45ste verjaardag (28 februari) daarbij opgeteld is er genoeg reden voor een inzamelingsactie. 

(Verjaardag) Inzamelingsactie: een bijdrage voor elk levensjaar!
In het afgelopen jaar was het door Corona niet mogelijk om in samenwerking met basisscholen een inzamelingsactie op touw te zetten. We konden niet met een kraam de markt op. En wat zeker heel erg jammer was: we konden niet afreizen naar Bangladesh zelf. Maar we konden wél contacten onderhouden met de twee centra die we als stichting steunen. Acht jaar geleden zijn we gestart met het helpen van een tweede kinderrevalidatie; Banchte Sheka. Dit omdat het eerste centrum, Rhishilpi, ondertussen een mooi netwerk om zich heen had opgebouwd en goed draaide. Mede door giften vanuit onze stichting! Op Banchte Sheka komen elke dag 35 tot 40 kinderen met een handicap voor therapie (situatie voor Corona). Al deze kinderen worden geholpen door een klein team van 2 fysio`s, 1 speciaal onderwijs leerkracht en 2 assistenten. `In de bres` draagt bij aan de kosten die gemaakt worden om de therapie te geven en draagt bij aan de juiste middelen zoals spalken, rolstoelen etc.

Maar om dit alles te kunnen blijven doen…vragen we jullie om hulp, om een bijdrage! Alle steun is welkom.

Maar misschien wil je ons steunen door €0,10 of €0,25 of €0,50 of.... €? voor elk levensjaar van jezelf of dat van je oma naar ons over te maken? :-)

NL47RABO0118111841 stichting in de bres voor Bangladesh o.v.v. verjaardagactieDank jullie wel namens Nicole, alle ambassadeurs én de kinderen in Bangladesh!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten