zaterdag 7 mei 2005

Dag 7: Khulna city centre


Vanmorgen vroeg opgestaan omdat we om 8.00 in het busje naar Khulna zouden gaan. De weg daar naar toe was erg lang. Eenmaal aangekomen kregen we eerst thee bij ontvangst op een van de sub-centrums van het revalidatiecentrum (genaamd Khulna City Centre). Andrew kreeg geen tijd om zijn thee te drinken hij werd meteen aan het werk gezet.
Verschillende patienten werden aan hem voorgesteld, hij ging samen met de fysiotherapeut van daar het therapieplan beoordelen. Ook Jan hielp hem mee. Hij heeft 6 patienten in 2uur kunnen bekijken, als het aan de Bengaalse fysiotherapeut, Babu, had gelegen dan had Andrew er wel 20 gezien.
Khulna City Centre zag er erg schoon en goed uit. Voldoende materialen etc. We gaan via "In de bres voor Bangladesh" een wandrek laten monteren en er komt wat fitnessapperatuur.

De dames daarintegen zijn gaan winkelen in New Market. Toos en Nolly hebben een Kasmirh schaal gekocht. En we hebben een moederdag kado voor Laura gekocht. Want zij is nu hier even onze moeder.
Terug aangekomen hier werd er meteen gevraagd voor een extra les door Andrew. Geen probleem met de Italiaanse fysiotherapeut Valentina en met Nicole hebben we gepraat over lopen met of zonder schoenen....
Ondertussen deden Monique, Toos en Nolly de zoveelste poging om de mobiles van de klas van Monique op te hangen (ja er was een boor ter beschikking) Daarna hebben zij nog met de gehandicapte kinderen buiten gespeeld. Ze zingen nu bijna allemaal "deze vuist op deze vuist" ...
Nu even allemaal zitten emailen, dadelijk weer een heerlijke maaltijd en dan is het even slapen... want daarna is het MOEDERDAG!!!!!
groet van ons allen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten