zondag 19 december 2010

DAG 14 en 15: Dhaka

Na nog een lange laatste dag op Rishilpi gister, was snel het afscheid aangebroken. Els en Joyce gingen deze dag nog op pad voor de laatste boodschappen in Sathkira. En ook de shop op Rishilpi hebben we leeggekocht! Ieder z`n eigen checklist zodat we zeker niets zouden vergeten. Ook voor Nicole, zij bezocht voor de laatste keer het hospitaal, hun therapeuten en de kindjes. Na de lunch nog even met z`n drieeen over het project, het was moelijk weg komen...Overal werden we hartelijk bedankt voor onze komst en ze zien ons graag volgend jaar terug! :-) Een groot commite zwaaide ons bij de poort uit. Samen met Sarah, die ook naar Dhaka vloog, beleefde we een van ons engste taxiritten naar het vliegveld van Jessore. Nog net op tijd voor het inchecken en daar gingen we.


Heel luxe werden we door de taxichauffeur van Sarah opgehaald en naar de Dutch Club gebracht. Gelijk aangeschoven aan het diner...met een wijntje! Hier een erg gezellige avond gehad.

Vanmorgen nog even in de baytaxi op pad geweest voor wat souvenirs en nu even een duik in het zwembad. Taxi naar het vliegveld is geregeld en om 17 uur beginnen we hier aan de terugreis. Hopelijk zonder vertragingen.

We lezen net dat Andrew het filmpje van Luigi ook heeft geplaatst. Als we weer thuis zijn volgen er nog meer op de site.

Groeten van ons drie en tot in Nederland!!

Ps: mocht je Sarah's verhaal van Rishilpi willen lezen, kijk eens op: www.sarahhintzen.waarbenjij.nu; Sarah zit nog t/m februari in Bangladesh.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten